23_Strelec

Postupak registracije i rezervacije streljačkih mesta na portalu internet trgovine www.hot-range.com

Za predprijavu najprije kliknite gore desno na dugme TEKMOVANJA, posle toga u novom prozoru pritisnite na dugme PRIJAVA / REGISTRACIJA.

Ako ste možda već registrovani koristnik internet trgovine, unesite koristničko ime (uporabniško ime) i lozinku. A ako ste novi na portalu, unesite podatke potrebne za registraciju, izaberite koristniško ime (uporabniško ime) i lozinku (geslo) i potvrdite registraciju klikom na REGISTRIRAJ. Pred tim ne zaboravite pritisnuti kvadrat o slaganju sa uslovima, koji važe za registraciju.

Ako ste se uspešno registrirali vas o tome obaveštava novi prozor, uputujuči vas u sanduče vaše elektonske pošte, u kojem ste primili kontakt za konačnu potvrdu registracije. Taj Vam kontakt posle otvara novi prozor, gdje na desnoj streni pritisnete dugme PRIJAVA NA TEKMOVANJE. U novom prozoru zatim kliknite na dugme PRIJAVA, u donjem desnom uglu u tabele takmičenja.

Otvorit će se široka tabela sa 24 streljačkih mesta i dugmad sa disciplinama, na koje se možete prijaviti na streljačkim mestima in terminima gađanja za prvih 8 serija. Klik na pojedinu disciplinu vam privremeno rezervira mesto, sa ponovnim klikom tu rezervaciju poništavate. Rezervacija će biti nepovratno potvrđena sa dva brza klika. Trajanje privremene rezervacije je par minuta i posle toga,ako je ne poitvrdite sa dva klika, ponovo postaje dostupna drugim korisnicima.

Izbor samo onih disciplina, koje Vas zanimaju, možete izabrati sa dugmetom NASTAVITE SI SVOJE DISCIPLINE. Tu možete u tabeli označiti samo discipline koje Vas zanimaju. Tako će druge discipline nestati iz tabele.

Postupak rezervacije zaključite sa klikom na dugme POTRDI PRIJAVO (potvrda prijave) koje se nalazi desno izpod u tabeli. To će Vam na Vašu elektronsku adresu poslati podatke o prijavljenim disciplinama , terminima gađanja i rezervisanim streljačkim mestima.

Ova aplikacija omoguđuje rezervacije za prvih 8 serija. Prijave za preostalih 6 serija če biti moguće samo direktno na strelištu.

Nadamo se, da Vam sistem neće praviti probleme. Sve probleme o kojima ste nas ili ćete nas obavestiti upotrebit ćemo za izradu boljeg sistema. Ako Vam treba pomoć kod registracije pozovite nas na telefone 00386 4 236 3640 ili 00386 41 787 557.

U imenu produzeća Promuc-Impact precision i Amaterskog Streljačkog Saveza Vas pozdravljamo i veselimo se Vaše posete.