Liga HotRange Precision 2013 Finale (7/7)

Podatki tekmovanja

Datum tekmovanja12.10.2013
Tekomovanje poteka od08:30do16:00
Strelišče Žančani
Žančani pri Slovenj Gradcu, SI-2380 Slovenj Gradec

Liga HotRange Precision 2013 - Finale

Tekmovanja se odvijajo od aprila od oktobra 2013, enkrat mesečno na strelišču Žančani pri Slovenj Gradcu. V mesecu oktobru bo finalno tekmovanje v soboto, 12.10.2013 z začetkom prve serije ob 8.30 uri.

Organizacija lige

Liga HotRange Precision 2013 je serija tekmovanj v preciznem streljanju z dolgocevnim in kratkocevnim orožjem. V vseh disciplinah se strelja ena serija v trajanju 30 minut. V vsaki seriji tekmovalec lahko izstreli poljubno število poizkusnih strelov na eno ali več poizkusnih tarč in 20 strelov za rezultat v eno ali več tarč za rezultat. V vseh disciplinah se tekmuje posamezno, v izbranih disciplinah pa tudi ekipno. Posebnost lige je ekipna mešana kombinacija, kjer vsak član posamezne ekipe prispeva rezultat iz druge discipline, uvrščene v kombinacijo. Druga posebnost je super kombinacija, kjer posamezni strelec zbira točke iz vseh disciplin kjer nastopi, za rezultat pa mu šteje 5 najboljših rezultatov.

Po zaključku vsakega od tekmovanj, prejmejo priznanja prvi trije strelci iz vsake od uradnih disciplin in prve tri ekipe iz ekipnih tekmovanj.

Tokrat bomo podelili tudi priznanja za končne rezultate lige in super kombinacije.

 

Opis strelišča

Kratki napotki za lažje prijavljanje!

Ko potrdite discipline v katerih bi želeli nastopiti, izberete strelske proge in serije v katerih bi želeli nastopiti.

Ko strelsko mesto rezervirate, ga je potrebno potrditi, sicer vam rezervacija poteče in je mesto prosto ostalim strelcem!

Strelska mesta so razvrščena po zaporednih številkah od leve proti desni. Prikaz ustreza stanju na strelišču.